Uitslagen Oudejaarsspecial Postcode Loterij Miljoenenjacht

Op deze pagina vindt u de uitslagen van de Oudjaarsspecial Postcode Loterij Miljoenenjacht. Naast onze studiowinnaars, heeft Winston ook weer een thuiswinnaar blij mogen maken. Bekijk snel alle uitslagen.

Karen uit Krimpen aan de IJssel won € 363.000,- Fotocredits: Roy Beusker Fotografie Karen uit Krimpen aan de IJssel won € 363.000,- Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Karen uit Krimpen aan de IJssel is de winnaar van € 363.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won hij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 19.

Zij stond samen met 49 deelnemers uit Krimpen aan de IJssel in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Theo uit Heemskerk won € 52.600,- door op de rode knop te drukken in de uitstapronde.

Mini kofferspel
Fiel Put uit Apeldoorn werd de winnaar van € 1.000,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en ontving daar de ‘Mini koffer’ (voorheen de Gouden Bel).

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Samsung Tablet.

Thuiswinnaars
Het bedrag dat de studiofinalist won, werd ook verloot onder iedereen die meespeelt in de 14e trekking. Het bedrag werd namelijk ook verdeeld onder iedereen die meespeelt in de 14e trekking op de postcode 7201 HW van het winnende lot van de thuiswinnaar uit Zutphen.

Roy Beusker Fotografie Roy Beusker Fotografie

Geldbedragen worden binnen vier weken na bekendmaking automatisch op het IBAN gestort. Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en onherroepelijke incasso.