Studiowinnaar wint € 166.000,- met koffernummer 13!

Een deelnemer uit Broek in Waterland  (1151 EX) is de winnaar van € 166.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won hij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 13.

Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht | Roy Beusker Fotografie Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht | Roy Beusker Fotografie

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Amsterdam, omdat hij met zijn lot nog meespeelde op zijn vorige postcode, in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Er heeft niemand op de rode knop gedrukt tijdens de uitstapronde dus het bedrag in de koffer € 37.000,- is gewonnen door deelnemer uit Delft (2624).

Gouden Bel
Een deelnemer uit Bodegraven (2411) werd de winnaar van € 10,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won  
€ 10,- .

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Lenovo tablet.

Postcode Loterij Bingo
Een grote verrassing voor deelnemers uit Schiedam. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Schiedam werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 166.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 3123NH verdeeld. Bekijk hieronder de reactie van de winnaars uit Schiedam:

Bingogetallen zondag 2 oktober
Hieronder vindt u de bingogetallen van afgelopen zondag 2 oktober:

Gefeliciteerd Schiedam!

Thuisfinalisten Postcode Loterij Bingo | Roy Beusker Fotografie Thuisfinalisten Postcode Loterij Bingo | Roy Beusker Fotografie

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Winnende postcodes extra prijzen show 1
Naast de Bingo kunt u als deelnemer ook kans maken op extra prijzen tijdens Miljoenenjacht en Postcode Loterij Bingo. We verloten namelijk diverse geldbedragen. Bekijk hieronder of uw postcode in de prijzen is gevallen. We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Prijs Postcode
Postcode Loterij Buurt-Ton 5665SZ
Geldprijs € 10.000,- per lot 2106CA
Geldprijs € 5.000,- per lot 1541XN
Geldprijs € 5.000,- per lot 5554TV
Geldprijs € 2.500,- per lot 5375AB
Geldprijs € 2.500,- per lot 9101HD
Geldprijs € 1.000,- per lot 7231ED
Geldprijs € 1.000,- per lot 5712RG
Geldprijs € 250,- per lot 5993AA
Geldprijs € 250,- per lot 8637VR
Geldprijs € 250,- per lot 2651PG
Helaas, u bent niet in de prijzen gevallen