Studiowinnaar wint € 150.000,- met koffernummer 26!

Een deelnemer uit Hoofddorp (2135 KS) is de winnaar van € 150.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won hij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 26.

Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht | Roy Beusker Fotografie Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht | Roy Beusker Fotografie

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Hoofddorp, omdat hij met zijn lot nog meespeelde op zijn vorige postcode, in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Er heeft niemand op de rode knop gedrukt tijdens de uitstapronde dus het bedrag in de koffer is naar een andere deelnemer in de zaal gegaan. Zij heeft € 23.000,- gewonnen.

Gouden Bel
Een deelnemer uit Den Haag (2522) werd de winnaar van € 5.000,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won € 5.000,- . Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt.

De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Philips Airfryer.

Postcode Loterij Bingo
Een grote verrassing voor deelnemers uit Den Haag. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Den Haag werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 150.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 2597RG verdeeld.

Bingogetallen zondag 9 oktober
Hieronder vindt u de bingogetallen van afgelopen zondag 9 oktober:

Gefeliciteerd Den Haag!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Winnende postcodes extra prijzen show 2
Naast de Bingo kunt u als deelnemer ook kans maken op extra prijzen tijdens Miljoenenjacht en Postcode Loterij Bingo. We verloten namelijk diverse geldbedragen. Bekijk hieronder of uw postcode in de prijzen is gevallen. We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Prijs Postcode
Postcode Loterij Buurt-Ton 7121RB
Geldprijs € 10.000,- per lot 6074CZ
Geldprijs € 5.000,- per lot 7381AB
Geldprijs € 5.000,- per lot 6343BN
Geldprijs € 2.500,- per lot 4318BD
Geldprijs € 2.500,- per lot 1077PH
Geldprijs € 1.000,- per lot 1357AE
Geldprijs € 1.000,- per lot 6991GH
Geldprijs € 250,- per lot 7511CT
Geldprijs € 250,- per lot 2351EV
Geldprijs € 250,- per lot 2982AH
Helaas, u bent niet in de prijzen gevallen

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder alle deelnemers in dezelfde postcode. Prijzen komen uit de weektrekking van oktober 2016. Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso. Geldbedragen worden binnen zes weken automatisch op het rekeningnummer gestort.