Studiowinnaar wint € 225.000,- met koffernummer 22!

Een deelnemer uit Noordwijkerhout (2211KJ) is de winnaar van € 225.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won zij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 22.

Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht  | Roy Beusker Fotografie Studiofinalist Postcode Loterij Miljoenenjacht | Roy Beusker Fotografie


Zij stond samen met 49 deelnemers uit Amersfoort in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Een deelnemer uit Maastricht is de gelukkige winnaar van € 36.400,- geworden in de halve finale van Miljoenenjacht door op de rode knop te drukken.

Gouden Bel
Een deelnemer uit Maastricht werd de winnaar van € 10.000,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won
€ 50.000,- .

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Philips Airfryer.

Postcode Loterij Bingo
Een grote verrassing voor deelnemers uit Amersfoort. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Beek werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 225.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 3811JS verdeeld.

Gefeliciteerd, Amersfoort!

Thuiswinnaars Postcode Loterij Bingo Thuiswinnaars Postcode Loterij Bingo

Bingogetallen zondag 20 maart
Hieronder vindt u de bingogetallen van afgelopen zondag 20 maart:

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Winnaars geldprijs € 1.000,- per lot
Naast de Bingo kunt u als deelnemer ook kans maken op extra prijzen tijdens Miljoenenjacht en Postcode Loterij Bingo. We verloten namelijk per show 5 postcodes die € 1.000,- per lot winnen. Bekijk hieronder of uw postcode in de prijzen is gevallen. We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Postcode Woonplaats
1355KK Almere
3051TV Rotterdam
3774LH Kootwijkerbroek
7692PG Mari�nberg
9728LG Groningen
Helaas, u bent niet in de prijzen gevallen

Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso. Geldbedragen worden binnen zes weken automatisch op het rekeningnummer gestort.