Studiowinnaar wint € 68.000,- met koffernummer 23!

Een deelnemer uit Amersfoort (3813ZL) is de winnaar van € 68.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won hij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.

Hij speelde de finale met koffernummer 23. Hij stond samen met 49 deelnemers uit Amersfoort in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Een deelnemer uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van € 47.700,- geworden in de halve finale van Miljoenenjacht door op de rode knop te drukken.

Gouden Bel
Een deelnemer uit Kampen werd de winnaar van € 50.000,- . Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Zij rinkelde de bel en won € 50.000,- .

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van
€ 50.000 euro.

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Asus ZenPad (tablet).

Postcode Loterij Bingo
Een grote verrassing voor deelnemers uit Beek. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Beek werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 68.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 6191HD verdeeld.

Gefeliciteerd, Beek!

Bingogetallen zondag 13 maart
Hieronder vindt u de bingogetallen van afgelopen zondag 13 maart:

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso.