De Postcode Loterij op televisie

Het nieuwe TV-seizoen is gestart en ook wij hebben een aantal nieuwe programma’s voor u. Wilt u op de hoogte blijven van het bijzondere werk van onze goede doelen? Kijk dan op zondagavond naar ‘Bestemming…’ Wilt u meer weten over onze ambassadeurs of zien welke prijzen er verdeeld worden? Kijk dan elke werkdag naar ‘Koffietijd’ en ‘RTL Live’. Voor de spannendste spelshows kijkt u op vrijdag naar ‘Eén tegen 100’ en op zondag zit weer heel Nederland voor de buis voor ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Miljoenenjacht

Linda de Mol in Miljoenenjacht

Vanaf 2 oktober gaan we weer van start met een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. De spannendste spelshow op de zondagavond. Naast de kans om als finalist € 5 miljoen te winnen, is er natuurlijk ook: Postcode Loterij Bingo. U kunt weer tijdens de uitzending live Bingo meespelen en zelf kans maken op MILJOENEN.

Alles draait om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef. Presentatrice Linda de Mol staat de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen. De 500 kandidaten die per uitzending strijden om een finaleplaats zijn allemaal deelnemers uit een trekking van de Postcode Loterij. Na vier spannende spelrondes per show blijft uiteindelijk één finalist over die een bedrag tot wel € 5 miljoen kan winnen.

Bent u nog geen deelnemers, maar wilt u wel kans maken op gratis miljoenen? Bestel dan hier uw gratis bingokaarten!

RTL Live

RTL Live informeert, inspireert en verrast met boeiende gesprekken, actuele informatie en praktische adviezen. Vanaf 3 oktober wordt iedereen al vanaf 17.00 uur bijgepraat over het nieuws van de dag. Albert Verlinde en Angela Groothuizen zijn uw vaste gezichten en zullen afwisselend verantwoordelijk zijn voor de presentatie van het programma.

RTL Live wordt geproduceerd door Talpa en mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij). De loterijen geven met ‘RTL Live’ bekendheid aan het werk van de goede doelen die zij steunen.

Bestemming...

In het nieuwe programma ‘Bestemming…’ reizen Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull af naar verschillende bestemmingen ter wereld. Gedurende zes afleveringen is te zien hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dichtbij huis.

Van tevoren weten de zes Postcode Loterij-ambassadeurs wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Bestemming is te zien vanaf zondag 2 oktober om 23.30 uur bij RTL 4.

Koffietijd

Elke werkdag wordt Koffietijd uitgezonden op RTL 4

Koffietijd is hét dagelijkse ochtend magazine van RTL4 waarin Bekend Nederland aanschuift. Het live programma (van maandag t/m zaterdag van 10 tot 11 uur) is altijd actueel, verrassend en inspirerend. Er is aandacht voor lifestyle, mode, entertainment, food, wonen en goede doelen. De presentatie is in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau.

Naast interessante gesprekken aan tafel wordt de kijker getrakteerd op heerlijke recepten en maaltijden van Caspar Bürgi die gedurende de uitzending zijn tips & tricks deelt met de kijker. De Koffietijd-verslaggevers doen dagelijks live verslag van actuele gebeurtenissen.

Eén tegen 100

Caroline Tensen presenteert Eén tegen 100

Wilt u een makkelijke of moeilijke vraag? Zet u het ABC-tje in? Dilemma's die de kandidaat krijgt in deze kennisstrijd van de NCRV, waarin hij het moet opnemen tegen honderd tegenspelers. Caroline Tensen vuurt vragen op de kandidaat en het publiek af. Weet de kandidaat het slim en doordacht te spelen en gaat hij naar huis met een flink geldbedrag? Meer informatie over Eén tegen 100.