Jaarverslag 2019 van de Nationale Postcode Loterij

Het was opnieuw een succesvol jaar voor de Nationale Postcode Loterij. Dankzij de deelnemers met hun 4,2 miljoen loten, zagen we in 2019 de inleg stijgen naar ruim € 753 miljoen euro. Daarmee steeg de bijdrage voor 123 goede doelen naar een nieuw recordbedrag van € 377 miljoen euro.

10 miljard euro aan het goede doel

In haar dertigste levensjaar bereikte de Postcode Loterij, samen met de BankGiro Loterij, de VriendenLoterij en de Postcode Loterijen in het buitenland, de mijlpaal van € 10 miljard afdracht aan het goede doel sinds de start van de Postcode Loterij in 1989. Een mijlpaal! Op de wereldranglijst van grootste private donoren eindigen we dit jaar op de tweede plaats.

Samen maken we het verschil

In totaal steunen wij wereldwijd 974 organisaties die zich inzetten voor een groenere en rechtvaardigere wereld. Vanaf 2020 zijn we op weg naar de volgende 10 miljard euro. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen: met alle Postcode Loterijen, ambassadeurs, medewerkers én onze deelnemers.

Lees hier het hele jaarverslag

Jaarverslag 2019

jaarverslageend.jpg

Archief Jaarverslagen

jaarverslag 2018

jaarverslag 2017

jaarverslag 2016

jaarverslag 2015

De BankGiro Loterij, Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV. Lees ook de jaarverslagen van de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij