Jaarverslag 2017 van de Nationale Postcode Loterij

Dankzij onze deelnemers bereikte de Nationale Postcode Loterij in haar 28ste levensjaar een geweldige mijlpaal: we passeerden een opbrengst van € 5,5 miljard voor goede doelen! In 2017 droegen we hier een nieuw recordbedrag van ruim 357 miljoen euro aan bij.

Bekijk en lees er hieronder meer over!

Lees hier het hele jaarverslag

Jaarverslag 2017

Het jaar 2017 in het kort

Wat is er bereikt?

Dankzij de groei had de Loterij in 2017 meer financiële ruimte om extra steun te geven voor de aanpak van urgente problemen. Daarnaast kregen negen andere goededoelenorganisaties een eenmalige schenking. We verwelkomden vijf nieuwe vaste begunstigden. Uit de opbrengst van de twee extra trekkingen in 2017 konden we 24 extra projecten van onze goede doelen een bijdrage geven.

Lees meer

Behoud van de aarde

Tijdens het Goed Geld Gala heette we de nieuwe internationale ambassadeur, acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio, welkom. Hij was diep onder de indruk van al het werk van de aanwezige goededoelenorganisaties en van de loterij in het afgelopen jaar en bedankte alle aanwezigen voor hun inzet.

Lees meer

Duurzaam bouwen

Heel 2017 (ver)bouwden wij voortvarend verder aan ons nieuwe huis aan de Beethovenstraat in Amsterdam, dat we aan het einde van dit jaar hopen te betrekken. Tijdens het Internationale BREEAM Awards Gala 2018 in Londen kreeg onze aanpak voor de duurzame bouw onlangs het eervolle predikaat ‘highly commended’. Wat het pand zo duurzaam maakt, leest u in het jaarverslag.

Lees meer

Archief Jaarverslagen

jaarverslag 2016

Jaarverslag 2015

Jaarverslag 2014

De BankGiro Loterij, Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV. Lees ook de jaarverslagen van de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij.