In de nieuwe quiz Het Beste Antwoord beantwoorden twintig Postcodeloterij-spelers inschattingsvragen. De spelshow is vanaf zondag 10 juli te zien op SBS6. 

Het Beste Antwoord

Op 1 mei is het nieuwe seizoen van Eén tegen 50 gestart. De zenuwslopende kennisstrijd, waarbij één kandidaat het opneemt tegen 50 man publiek. Als de kandidaat het slim weet te spelen, en alle vragen goed heeft, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

Eén tegen 50

Met het nieuwe loterijspel Deal Or No Deal kunt u nu iedere dag zelf ook Deal Or No Deal spelen. In dit spel gaat u, gewoon vanuit een luie stoel, de fictieve strijd aan met de bank. Nadat u het loterijspel hebt gespeeld, maakt u in de Deal Or No Deal trekking kans op mooie geldprijzen tot wel € 20.000,-! Meespelen is heel simpel voor €1 speel speelt u al mee en bent u deelnemer van de Postcode Loterij dan speelt u natuurlijk GRATIS mee.

Deal Or No Deal

Het is Koffietijd! In hét ochtendprogramma van RTL 4 brengen Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland en Patrick Martens u op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Van mode, wonen en entertainment tot culinair en goede doelen. 

Koffietijd

Het nieuwe seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat dit najaar van start op SBS6! Vijf weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Miljoenenjacht