Zes weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Miljoenenjacht. Met iedere aflevering 500 kandidaten in de studio die om het felbegeerde koffertje van € 5 miljoen strijden.

Miljoenenjacht

Van maandag tot en met zaterdag kunt u de dag beginnen met de dames van Koffietijd. Hét ochtendprogramma van RTL 4 met de laatste nieuwtjes. Van mode, wonen en entertainment tot culinair en goede doelen.

Koffietijd

Eén tegen 100. De zenuwslopende kennisstrijd, waarbij één kandidaat het opneemt tegen 100 man publiek. Als de kandidaat het slim weet te spelen, en alle vragen goed heeft, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

Eén tegen 100

Per aflevering van het programma ‘Bestemming…’ gaat 1 van de 6 ambassadeurs van de Postcode Loterij op pad met een goede doelen organisatie. Om mee te lopen met bijzondere projecten ergens ter wereld. Van Afrika tot Rotterdam.

Bestemming…

Kent u het nog, de ‘Vijf Uur Show’? De middagshow die van 1989 tot en met 1998 te zien was op RTL4. Gepresenteerd door Viola Holt en Catherine Keyl. In 2016 terug op de buis als RTL Live! Met Angela Groothuizen en Albert Verlinde.

RTL Live