Vijf weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Miljoenenjacht. Met iedere aflevering 500 kandidaten in de studio die om het felbegeerde koffertje van € 5 miljoen strijden.

Miljoenenjacht

Van maandag tot en met vrijdag kunt u de dag beginnen met de dames van Koffietijd. Hét ochtendprogramma van RTL 4 met de laatste nieuwtjes. Van mode, wonen en entertainment tot culinair en goede doelen.

Koffietijd

Eén tegen 100. De zenuwslopende kennisstrijd, waarbij één kandidaat het opneemt tegen 100 man publiek. Als de kandidaat het slim weet te spelen, en alle vragen goed heeft, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

Eén tegen 100

In het nieuwe tv-programma Ik Ga Op Reis En Ik Neem Mee… bezoekt een ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij een goededoelenproject dat door de Loterij wordt gesteund.

Ik Ga Op Reis En Ik Neem Mee...

5 Uur Live is het startpunt van iedere doordeweekse RTL avond en begint om vijf uur, het tijdslot dat jarenlang een groot succes was.

5 Uur Live

Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen is de eerste gameshow ooit waarbij de complete tv-studio met het thema van de vragen mee verandert: van New York met haar yellow cabs tot de pistes van de Olympische Winterspelen.

De Weg naar het Miljoen