Geniet van 't Goede

Geniet van 't Goede

Samen maken we het verschil! 

Goed nieuws! Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen een cadeaukaart t.w.v. € 12,50. Onder het motto ‘Geniet van ’t Goede’ kunt u met deze kaart ruim 950 producten kiezen bij Albert Heijn, voor een heerlijke vegetarische maaltijd. De maaltijd staat in een handomdraai op tafel en is ook nog eens beter voor het klimaat. Want met een vega diner kunt u CO2 uitstoot besparen. Dus verzilver uw cadeaukaart!
De actieperiode loopt van maandag 24 oktober tot en met zondag 13 november 2022.

Geniet van ’t Goede is lekker eten én samen impact maken. Activeer uw cadeaukaart binnen 1 minuut en haal bij elke Albert Heijn in Nederland ingrediënten in huis om een heerlijke, vegetarische maaltijd op tafel te zetten. Kies uit meer dan 950 producten, waaronder een groot deel van het groenteassortiment. U herkent de producten eenvoudig aan het Geniet van ’t Goede logo en de groene omlijsting van het schap.

Onze partners

Al voor het negende jaar slaat de Postcode Loterij de handen ineen met Albert Heijn en Unilever voor deze campagne. Beide bedrijven zijn structureel bezig met het verduurzamen van hun assortiment en bieden steeds meer vegetarische producten aan. Albert Heijn is dit jaar namens de SBI door consumenten voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot meest duurzame supermarkt, onder meer vanwege het groeiende assortiment aan smakelijke vleesvervangers. Unilever breidt haar assortiment met vegetarische producten steeds verder uit. Hierdoor hoopt het bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Met producten als vegetarische Unox rookworst of Kipstuckjes van de Vegetarische Slager wordt het nu wel heel makkelijk om te kiezen voor een vegetarische maaltijd.

Logo geniet van t goede_RGB.png

Een resultaat om van te genieten!

Wat levert het eten van een vegetarische maaltijd nu eigenlijk op? Welke positieve impact heeft dat op het klimaat? De Postcode Loterij, Unilever en Albert Heijn vinden het belangrijk om dit concreet te maken. Daarom laten wij de impact van de ‘Geniet van ’t Goede’ campagne berekenen door Blonk Consultants.

Afgelopen jaar is met al die vegetarische maaltijden behoorlijk impact gemaakt en flink wat CO2 bespaard. Het omgerekende resultaat? Heel wat vluchten minder naar New York! Daar mogen we trots op zijn. Door het gebruik van de kaart hebben de Postcode Loterij-deelnemers in 2021 in totaal 2.773 ton CO2-eq bespaard, oftewel 15,8 miljoen gereden kilometers of 3.201 vluchten naar New York. Door een keertje geen vlees te eten bespaar je al behoorlijk wat CO2. 

Meer weten over de impact van deze campagne en hoe dit resultaat wordt berekend? Kijk op genietvantgoede.nl.

Vega_results_cropped.png

D_Nicollete_v2.png

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee