Prijzenladder Nationale Postcode Loterij 2022

Alle prijzen volgen uit de maandelijkse trekking. De Straatprijs bedraagt € 25.000,- per lot en 1 lotnummer wint ook nog de BMW.
De PostcodeKanjer, KoningsKanjer en Miljoenenprijs van € 4 miljoen worden verdeeld o.b.v. Kanjerpunten. 50% wordt verdeeld in de winnende postcode en 50% in de omliggende wijk. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen. 

Prijzenladder Nationale Postcode Loterij 2022 staand

 

Alle prijzen volgen uit de maandelijkse trekking. Bij de Straatprijs wint de winnende postcode € 25.000,- per lot en 1 lotnummer wint ook nog de BMW. De PostcodeKanjer en Kanjerprijzen worden verdeeld o.b.v. Kanjerpunten. 50% wordt verdeeld in de winnende postcode en 50% in de omliggende wijk. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen. 

 

D_01_05_Gaston.png

Heeft u de winnende postcode?

Vul uw postcode in en ontdek of u één van de gelukkige prijswinnaars bent. Bij de Postcode Loterij is het elk weekend feest. Dus maken we elk weekend nieuwe prijswinnaars bekend.

Bekijk de uitslagen

Iedereen kan winnen, net als deze geluksvogels

Iedere maand gaan er honderdduizenden prijzen uit. Dat betekent veel prijswinnaars. Overal in Nederland. Geluksvogels met allemaal een eigen verhaal.

Lees de winnaarsverhalen