PrijzenladderNPL_2023_liggend_01_LR (1).png


Alle prijzen volgen uit de maandelijkse trekking. De Straatprijs bedraagt € 25.000,- per lot en 1 lotnummer wint ook nog de BMW.
De PostcodeKanjer, en Miljoenenprijzen van € 2,5 miljoen worden verdeeld o.b.v. Kanjerpunten. 50% wordt verdeeld in de winnende postcode en 50% in de omliggende wijk. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen. 
 

PrijzenladderNPL_2023_staand_01_LR (1).png


Alle prijzen volgen uit de maandelijkse trekking. De Straatprijs bedraagt € 25.000,- per lot en 1 lotnummer wint ook nog de BMW. De PostcodeKanjer, en Miljoenenprijzen van € 2,5 miljoen worden verdeeld o.b.v. Kanjerpunten. 50% wordt verdeeld in de winnende postcode en 50% in de omliggende wijk. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen. 

 

P6811__Visual_prijzenladder_640x960.png

 

D_01_05_Gaston.png

Heeft u de winnende postcode?

Vul uw postcode in en ontdek of u één van de gelukkige prijswinnaars bent. Bij de Postcode Loterij is het elk weekend feest. Dus maken we elk weekend nieuwe prijswinnaars bekend.

Bekijk de uitslagen

Iedereen kan winnen, net als deze geluksvogels

Iedere maand gaan er honderdduizenden prijzen uit. Dat betekent veel prijswinnaars. Overal in Nederland. Geluksvogels met allemaal een eigen verhaal.

Lees de winnaarsverhalen