Postcode Loterij Miljoenenjacht bestaat 20 jaar!

En dat vieren we met niet vijf, maar zes afleveringen. Als deelnemer maakt u dan maar liefst zes keer kans op bedragen tot wel € 5 MILJOEN.

Bestaande deelnemer? Uw koffernummer(s)

Als bestaande deelnemer speelt u automatisch mee met de Postcode Loterij Miljoenenjacht. U kunt hier uw koffernummer(s) inzien, waarmee u net als de finalist in de studio kans maakt op miljoenen. Speelt u liever mee met een ander koffernummer? Dat kan. Wijzig hieronder uw koffernummer(s).

TOON KOFFERNUMMER(S)

Speelt u nog niet mee?

Wilt u ook wekelijks GRATIS kans maken op bedragen tot wel € 5 MILJOEN? Speel dan nú mee met de Postcode Loterij.

KIES UW KOFFERNUMMER

naast Linda in de spotlights

Speel GRATIS het online Miljoenenjachtspel

4 oktober is de Jubileumshow van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Wilt u kans maken op één van de laatste felbegeerde studioplekken, een BMW of een van de vele andere prijzen? Speel dan nú het online Miljoenenjachtspel. GRATIS voor deelnemers van de Postcode Loterij.

START GRATIS HET SPEL

Belt Winston op zondagavond bij u aan?

Als deelnemer van de Postcode Loterij maakt u, tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht, automatisch kans op hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Dit kan oplopen tot maar liefst € 5 MILJOEN!

De thuiswinnaar

Tijdens het finalespel speelt u als deelnemer, met uw eigen koffer, live mee vanuit uw woonkamer. Als u de thuiswinnaar bent, wint u hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook verdeeld onder alle meespelende loten in de winnende postcode. U wint dus nooit alleen!

Meer over Miljoenenjacht

Winston met winnaars

Ik wil m’n kleine meid meenemen naar Disneyland. Die is daar weg van. Ik voel me gezegend met dit bedrag.
Jhon uit Almere won € 115.000,-

vv

Nicolette
Nicolette

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee