Hoe werkt Postcode Loterij Miljoenenjacht?

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het nieuwe seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat dit najaar van start op SBS6! Vanaf 5 maart zit u vijf weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht. De kandidaten in de studio maken allemaal kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel € 5 MILJOEN winnen.

Alle Postcode Loterij deelnemers maken kans

Als deelnemer van de Postcode Loterij maakt u, tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht, automatisch kans op hetzelfde bedrag als de finalist in de studio van Miljoenenjacht. Dit bedrag kan maar liefst oplopen tot € 5 MILJOEN! Het is dus geen probleem als u een aflevering mist. 

Deelnemers van de Postcode Loterij maken, tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht, automatisch kans op hetzelfde bedrag als de finalist in de studio van Miljoenenjacht. Dit bedrag kan maar liefst oplopen tot € 5 MILJOEN! De buren die meespelen met de winnende postcode van de thuiswinnaar verdelen hetzelfde bedrag ook nog eens onder elkaar. 

Wilt u dit najaar ook wekelijks kans maken op bedragen tot wel € 5 MILJOEN? Speel dan nú mee met de Postcode Loterij.

JA, IK SPEEL MEE


 

 

 

hoe werkt het 8.png

"Ik wil m’n kleine meid meenemen naar Disneyland. Die is daar weg
van. Ik voel me gezegend met dit bedrag."

Jhon uit Almere won € 115.000,-

In het programma Postcode Loterij Miljoenenjacht draait alles om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef. In deze succesvolle spelshow staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

De kandidaten die in de studio strijden om een finaleplaats zijn stuk voor stuk deelnemers van de Postcode Loterij. Na 3 zenuwslopende spelrondes per show blijft er 1 finalist over die het ‘Gouden Koffer Spel’ mag spelen en kans maakt op een koffer met daarin € 5 miljoen. Maar, de koffer kan ook slechts € 0,01 waard zijn...

In de finale kiest de overgebleven kandidaat 1 van de 26 koffers en gaat daarna in onderhandeling met ‘de bank’. De bank doet op basis van kansberekeningen een bod op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit bod af, worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? Andere vraag: wie wint thuis hetzelfde bedrag als de studiofinalist?

Linda de mol_aangepast.png

''Postcode Loterij Miljoenenjacht is zo'n geweldig format, dat gaat niet snel vervelen.''

Linda de Mol - Presentatrice Miljoenenjacht
imageKJ_spelregels_460x250@2x.png

Kofferjacht

Hoeveel zit er in úw gouden koffer?

U kunt nu Postcode Loterij Kofferjacht spelen. U kiest een gouden koffer en de strijd met de bank is begonnen. Eén voor één speelt u de andere koffers weg. Na elke ronde brengt de bank een bod uit op uw koffer. Ja, en dan is het aan u... accepteert u het bod of niet?

NAAR KOFFERJACHT

Postcode Loterij Miljoenenjacht en 150 goede doelen

Iedere aflevering van Miljoenenjacht wordt 1 van de 150 goede doelen van de Postcode Loterij in de spotlights gezet. Om de kijkers thuis en de deelnemers in de studio nader kennis te laten maken met hun werk. Want, het gaat bij Miljoenenjacht net als bij de Postcode Loterij om win-win. Én deelnemers die flinke geldbedragen kunnen winnen. Én het steunen van goede doelen organisaties.

Detail_miljoenenjacht@1x.png
hoe werkt het 7.png

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee

 

 

 

 

Speel nu mee