Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het is onze missie om door middel van onze Goede Doelen Loterijen fondsen te werven voor een betere wereld. We zijn een sociale onderneming in hart en nieren, en hebben de ambitie om onze bedrijfsvoering volledig duurzaam en maatschappelijk verantwoord uit te voeren. We willen graag gezien worden als voorloper op het gebied van verantwoord leiderschap. Dat leiderschap laten we graag zien in onze keuze voor verslaglegging: niet alleen omdat wij geloven in transparantie, maar ook omdat het proces van rapporteren ons helpt om onze eigen impact en duurzaamheid te monitoren.

Alle activiteiten die wij ondernemen om onze organisatie verder te verduurzamen, vatten we samen onder de noemer ‘Good Operations’.

 

GO infographic_N4870_09_2021_05-02.jpg
Gaston_Planetfirst.jpg

Good Operations jaarverslag 2018

In het Good Operations jaarverslag leest u over onze duurzaamheidsprestaties, met de nadruk op enkele focusgebieden. Van het op een verantwoorde manier organiseren van onze Goede Doelen Loterijen, het beperken van onze negatieve impact op het milieu en het betrekken van onze mensen, tot het creëren van positieve impact in de toeleveringsketen.

Uiteindelijk draait alles wat we doen, denken en geloven om ons primaire doel - het creëren van betere wereld.