De jacht op miljoenen is geopend!

Vijf weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Miljoenenjacht. Met iedere aflevering 500 kandidaten in de studio die om het felbegeerde koffertje van € 5 miljoen strijden. En u kunt thuis met uw eigen Bingokaarten meespelen.

Download uw Bingokaarten

Miljoenenjacht logo

Linda de Mol
Voorjaar 2019 weer op tv

In het voorjaat 2019 is het vijf zondagen achter elkaar tijd voor Miljoenenjacht op RTL4. De bloedstollende afvalrace, gepresenteerd door Linda de Mol. Parate kennis en een goed reactievermogen is essentieel om een zo hoog mogelijk bedrag te winnen. Niet alleen in de studio blijft er één winnaar over. Ook één van de deelnemers van de Postcode Loterij die thuis meespeelt, wint mee.

Ja, ik wil meespelen!

De 500 kandidaten die in de studio strijden om een finaleplaats zijn stuk voor stuk deelnemers aan de Postcode Loterij. Na 3 zenuwslopende spelrondes per show blijft er 1 finalist over, die het ‘Gouden Koffer Spel’ mag spelen. En kans maakt op een koffer met daarin € 5 miljoen. Maar, de koffer kan ook slechts € 0,01 waard zijn...

In de finale kiest de overgebleven kandidaat 1 van de 26 koffers en gaat daarna in onderhandeling met ‘de bank’. De bank doet op basis van kansberekeningen een bod op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit bod af, worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? Andere vraag: wie heeft thuis met een volle bingokaart hetzelfde bedrag gewonnen?

Postcode Loterij Miljoenenjacht is zo’n geweldig format, dat gaat niet snel vervelen.
Linda de Mol – Presentatrice Miljoenenjacht

Miljoenenjacht en 103 goede doelen

Iedere aflevering van Miljoenenjacht wordt 1 van de 103 goede doelen van de Postcode Loterij in de spotlights gezet. Om de kijkers thuis en de deelnemers in de studio nader kennis te laten maken met hun werk. Want, het gaat bij Miljoenenjacht net als bij de Postcode Loterij om win-win. Én deelnemers die flinke geldbedragen kunnen winnen. Én het steunen van goede doelen organisaties.