De jacht op miljoenen is geopend!

Vijf weken lang elke zondagavond op het puntje van uw stoel tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht. Met iedere aflevering 500 kandidaten in de studio die om het felbegeerde koffertje van € 5 miljoen strijden. En u kunt thuis met uw eigen Bingokaarten meespelen.

Download uw Bingokaarten

Miljoenenjacht logo

Linda de Mol
Miljoenenjacht uitzendingen

Zondag 3 maart

Zondag 10 maart

Zondag 17 maart

Zondag 24 maart

Zondag 31 maart

Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf 3 maart tot en met 31 maart iedere zondagavond te zien om 20.00 uur op RTL4. In het programma draait alles om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Ja, ik wil meespelen!

De 500 kandidaten die in de studio strijden om een finaleplaats zijn stuk voor stuk deelnemers van de Postcode Loterij. Na 3 zenuwslopende spelrondes per show blijft er 1 finalist over die het ‘Gouden Koffer Spel’ mag spelen en kans maakt op een koffer met daarin € 5 miljoen. Maar, de koffer kan ook slechts € 0,01 waard zijn...

In de finale kiest de overgebleven kandidaat 1 van de 26 koffers en gaat daarna in onderhandeling met ‘de bank’. De bank doet op basis van kansberekeningen een bod op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit bod af, worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? Andere vraag: wie heeft thuis met een volle bingokaart hetzelfde bedrag gewonnen?

Postcode Loterij Miljoenenjacht is zo’n geweldig format, dat gaat niet snel vervelen.
Linda de Mol – Presentatrice Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht en 107 goede doelen

Iedere aflevering van Miljoenenjacht wordt 1 van de 107 goede doelen van de Postcode Loterij in de spotlights gezet. Om de kijkers thuis en de deelnemers in de studio nader kennis te laten maken met hun werk. Want, het gaat bij Miljoenenjacht net als bij de Postcode Loterij om win-win. Én deelnemers die flinke geldbedragen kunnen winnen. Én het steunen van goede doelen organisaties.