Miljoenenjacht

Presentatie Linda de Mol (foto: Roy Beusker)
Presentatie Linda de Mol (foto: Roy Beusker)

In dit spectaculaire spelprogramma op RTL 4, gepresenteerd door Linda de Mol, is elke vraag een etappe in een onverbiddelijke afvalrace. Totdat uiteindelijk één finalist op het podium staat en kans heeft om 5 miljoen euro te winnen!

De 500 kandidaten die in Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats zijn afkomstig uit tien wijken uit het gehele land. Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. Na vier spannende spelrondes waarbij parate kennis en snel reageren allesbepalend is, blijft uiteindelijk één finalist over.

RTL gemist ›


Hoe winnen deelnemers bij Miljoenenjacht?


Hoe werkt Postcode Loterij Bingo?


Gouden Koffers

De finalist kiest een gouden koffer, de inhoud van deze koffer kan variëren tussen de € 0,01 en de € 5.000.000,-. Natuurlijk weet de finalist van te voren niet welk bedrag in zijn of haar koffer zit.

In de finale gaat de kandidaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit af, dan worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag blijft: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist: is dat slechts € 1,- of heeft hij zonder het te weten de € 5.000.000,- in handen?

Bekijk de uitslagen van de afgelopen reeks ›

Goede doelen

In elke aflevering is er aandacht voor één van de 95 goede doelen, die worden ondersteund door de Nationale Postcode Loterij. Tijdens het programma wordt door middel van een korte weergave aandacht besteed aan het werk van een van deze organisaties.

Wanneer

Vanaf 2 oktober 2016 zes weken lang op zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Bekijk hier Miljoenenjacht: achter de schermen voorjaar 2015