Miljoenenjacht

Presentatie Linda de Mol (foto: Roy Beusker)
Presentatie Linda de Mol (foto: Roy Beusker)

Alles draaide in het voorjaar weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL4 stond Linda de Mol de kandidaten weer als vanouds bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5.000.000,-.

De volgende reeks van Miljoenenjacht staat het najaar 2014 weer op het programma.

De 500 kandidaten die in Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats zijn afkomstig uit tien wijken uit het gehele land. Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. Na vier spannende spelrondes waarbij parate kennis en snel reageren allesbepalend is, blijft uiteindelijk één finalist over.

Zoals altijd wint ook een deelnemer van de Postcode Loterij, die hetzelfde koffernummer heeft als de finalist in de studio, hetzelfde bedrag als de finalist. Winston Gerschtanowitz gaat het land in om deze nietsvermoedende winnaar thuis live te verrassen.

Uitzending gemist ›

Gouden Koffers

De finalist kiest een gouden koffer, de inhoud van deze koffer kan variëren tussen de € 0,01 en de € 5.000.000,-. Natuurlijk weet de finalist van te voren niet welk bedrag in zijn of haar koffer zit.

In de finale gaat de kandidaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit af, dan worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag blijft: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist: is dat slechts € 1,- of heeft hij zonder het te weten de € 5.000.000,- in handen?

Uw Gouden Koffernummer

Ook uw Gouden Koffernummer weten? U kunt dit vinden onder Mijn Gegevens op Mijn Postcode Loterij, nadat u bent ingelogd.

Miljoenenjacht Bingo

Ook deze reeks kunt u weer meespelen met de Postcode Loterij Miljoenenjacht Bingo. Deelnemers kunnen thuis op hun bingokaart (ook op second screen) meespelen en kans maken op maar liefst € 50.000,- per lot. 

Bekijk de uitslagen van de afgelopen reeks ›

Actievoorwaarden Miljoenenjacht belspel