Postcode Loterij Bingo

Najaar 2016

1.  Hoe werkt Postcode Loterij Bingo?
Tijdens de zes uitzendingen van Miljoenenjacht dat vanaf 2 oktober om 20.00 uur iedere zondag wordt uitgezonden op RTL4, worden de Bingogetallen bekendgemaakt. De Bingogetallen kunnen worden weggestreept op de Bingokaart van de bijbehorende show.
Heeft u een volle Bingokaart, dan wint u hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Daarnaast verdelen de overige deelnemers in de winnende postcode ook nog eens dit geldbedrag. Heeft uw buurman uit dezelfde postcode Bingo? Dan deelt u mee in de geldprijs. Hoe meer loten u heeft, hoe hoger uw kans op Bingo.

2. Hoe gaat Postcode Loterij Bingo in zijn werk tijdens de uitzending?
Postcode Loterij Bingo begint wanneer het Finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op tv start. Voorafgaand aan de opname van Miljoenenjacht trekt de notaris uit alle unieke Bingokaarten die op dat moment meespelen een winnende kaart. Op die manier is er altijd een winnaar. Iedere keer als de finalist in de studio een koffer openmaakt, wordt tegelijkertijd een getal van de winnende Bingokaart bekendgemaakt. Heeft u een getal goed en staat deze op uw Bingokaart? Dan kunt u deze afstrepen.

3. Wat win ik als ik Bingo heb?
Als u een volle Bingokaart heeft, dan wint u hetzelfde bedrag als de finalist van Miljoenenjacht. Als de Bingo bij uw buurman met dezelfde postcode valt, dan verdeelt u samen met uw buren  met de winnende postcode nogmaals het bedrag van de finalist van Miljoenenjacht.

Extra geldprijzen
Daarnaast maakt u iedere week kans op extra geldprijzen. Elke week wordt tijdens Miljoenenjacht bekendgemaakt in welke 11 postcodes er mooie geldprijzen gewonnen zijn.

Dit zijn de extra geldprijzen waar u elke week automatisch kans op maakt:
• In 1 postcode wordt € 100.000,- verdeeld over alle winnende loten.
• In 1 postcode winnen alle deelnemers € 10.000,- per lot.
• In 2 postcodes winnen alle deelnemers € 5.000,- per lot.
• In 2 postcodes winnen alle deelnemers € 2.500,- per lot.
• In 2 postcodes winnen alle deelnemers € 1.000,- per lot.
• In 3 postcodes winnen alle deelnemers € 250,- per lot.

Ontvangst Bingokaarten

4. Ik ben deelnemer. Hoe ontvang ik mijn Bingokaarten?
U ontvangt uw Bingokaarten bij de VoordeelAgenda die uiterlijk 27 september op uw deurmat valt. Als u heeft aangegeven geen VoordeelAgenda te willen ontvangen, dan ontvangt u de Bingokaarten per reguliere post.

5. Ik heb mijn e-mailadres bij een eerder seizoen van Miljoenenjacht opgegeven om elke week mijn Bingokaarten per e-mail te ontvangen. Dan ontvangt u ook dit seizoen vóór iedere uitzending van Miljoenenjacht uw Bingokaarten per e-mail. Vanuit deze e-mails kunt u op de zondagen van Miljoenenjacht direct naar de website waar u uw persoonlijke Bingokaarten kunt downloaden, inzien, uitprinten of live Bingo spelen.

Ook kunt u iedere zondag rechtstreeks naar postcodeloterijbingo.nl gaan en daar uw Bingokaarten downloaden, inzien, uitprinten en zelfs tijdens Miljoenenjacht live Bingo spelen met uw persoonlijke Bingokaarten. Op postcodeloterijbingo.nl vindt u tevens alle actievoorwaarden.

6. Ik ben nog geen deelnemer. Hoe ontvang ik mijn Bingokaarten?
Als niet-deelnemer heeft u wellicht een brief thuis gekregen met Bingokaarten. U moet deze persoonlijke Bingokaarten nog activeren. Dit kan door te gaan meespelen met de Postcode Loterij via postcodeloterij.nl/bingo. Voer uw code in en speel tot november 2016 gratis mee. Daarna speelt u automatisch betaald verder voor € 13,- per lot per trekking, incl. StraatprijsVerdubbelaar.
Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.

7. Ik ben nog geen deelnemer en heb geen brief ontvangen. Hoe kan ik aan Bingokaarten komen?
Dan kunt u ook meespelen met de Postcode Loterij en automatisch gratis kans maken op miljoenen. Speel tot november 2016 gratis mee. Daarna speelt u automatisch betaald verder voor € 13,- per lot per trekking, incl. StraatprijsVerdubbelaar. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt. Bij het bestellen van een lot op de website, kunt u uw e-mailadres achterlaten om zo elke week voordat Miljoenenjacht begint, uw persoonlijke Bingokaarten per e-mail te ontvangen.
Geldprijzen worden automatisch op uw rekening gestort. Lees de complete actievoorwaarden.

8. Wilt u uw Bingokaarten per e-mail ontvangen? Of heeft u een andere vraag of opmerking?
Neem dan alstublieft contact op met onze Ledenservice via 0900 – 300 1500. Zij staan voor u klaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur. En zijn te bereiken op het telefoonnummer 0900 – 300 1500 (€ 0,50 per gesprek).

Wij wensen u veel Bingo geluk!