Kansfonds en de Postcode Loterij helpen mensen omzien naar elkaar

Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaren in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Ze steunen kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. En die zijn opgezet door betrokken mensen die iets willen doen voor de ander. Díe initiatieven, zo’n 500 per jaar, versterkt het fonds met geld. Dat doet ze met giften van betrokken medemensen en door kennis en ervaring te delen. Zo zorgen ze samen voor een samenleving waarin plek is voor íedereen. 

Kansfonds

Thema's
Sociale Cohesie in Nederland
Gesteund sinds
2007
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 50.000.000,-

Hoe zorgt Kansfonds voor sociale cohesie in Nederland?

Je hebt het recht… om goed te doen

We leven in een mooi land. Nederland. Met elkaar. Maar als je net even verder kijkt is dat lang niet altijd zo. Er zijn veel mensen kwetsbaar door bijvoorbeeld armoede of eenzaamheid. Overal om je heen liggen kansen om kwetsbaren weer onderdeel van onze samenleving te maken. Soms moet je ze alleen even zien. Kansfonds maakt die kansen concreet. Benieuwd? Bekijk de initiatieven die Kansfonds ondersteunt.

Benieuwd naar het werk van Kansfonds?

Naar de website

Carolien.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE