KWF Kankerbestrijding

Eén op de drie Nederlanders krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die miljoenen levens kunnen we samen het verschil maken.

Een beter leven voor mensen met kanker

Het doel van KWF Kankerbestrijding is een beter leven voor iedereen die met kanker te maken krijgt. We boeken vooruitgang, ieder dag weer, om de kans op kanker te verminderen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven van mensen die kanker hebben, of hebben gehad, te verbeteren.

Betere vooruitzichten

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts 25% van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot 65%. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

KWF Kankerbestrijding

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2.740.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun KWF Kankerbestrijding en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 100 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee