MIND

MIND streeft naar een samenleving waarin mensen niet alleen lichamelijk, maar ook psychische gezond zijn. Hiervoor is meer kennis en inzicht in psychische problemen nodig. Niet alleen over het ontstaan van psychische problemen, maar ook over hoe je ze kunt voorkomen en behandelen. Hiermee valt veel winst te behalen.

Nieuwe en betere behandelmethoden

Om de omvang, ernst en duur van psychische problemen te bestrijden is wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe en betere behandelmethoden dringend nodig. De strijd tegen psychische problemen moet de hoogste prioriteit krijgen. Niet alleen in de gezondheidszorg en de wetenschap, maar ook in onze samenleving.

Uitzicht op beter leven

MIND is een goed doel met een missie. Zij zijn er voor iedereen die te maken heeft met psychische problemen of wil weten hoe die te voorkomen zijn. Daarom nemen ze met daadkracht en passie het voortouw om mensen uitzicht te bieden op een beter leven door:

  • het bieden van actuele en betrouwbare informatie en advies
  • het financieren van onderzoek naar nieuwe en betere behandelmethoden en zorgprojecten
  • het bevorderen van openheid en begrip

 

MIND

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.137.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun MIND en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee