Nationale Vereniging de Zonnebloem

Een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn. De Zonnebloem wil dat iedereen volop van het leven kan genieten, ook mensen met een lichamelijke beperking. Voor deze mensen zet de Zonnebloem zich in ter vermindering van sociaal isolement.

Dankzij de inzet van ruim 30.000 vrijwilligers legt de Zonnebloem contacten, brengt zij gezelligheid en organiseert ze activiteiten en aangepaste (vaar)vakanties. Ook biedt de vereniging huurauto’s voor rolstoel- en scootmobielgebruikers en maakt vrijetijdslocaties als musea, attractieparken, dierentuinen, voetbalstadions en theaters toegankelijker voor mensen met een lichamelijke beperking.

Mede dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij aan de Zonnebloem kunnen mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven genieten.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Gesteund sinds
2005
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.574.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Nationale Vereniging de Zonnebloem en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 100 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee