Nationale Vereniging de Zonnebloem

Een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn. De Zonnebloem wil dat iedereen volop van het leven kan genieten, ook mensen met een lichamelijke beperking. Voor deze mensen zet de Zonnebloem zich in ter vermindering van sociaal isolement.

Dankzij de inzet van ruim 30.000 vrijwilligers legt de Zonnebloem contacten, brengt zij gezelligheid en organiseert ze activiteiten en aangepaste (vaar)vakanties. Ook biedt de vereniging huurauto’s voor rolstoel- en scootmobielgebruikers en maakt vrijetijdslocaties als musea, attractieparken, dierentuinen, voetbalstadions en theaters toegankelijker voor mensen met een lichamelijke beperking.

Mede dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij aan de Zonnebloem kunnen mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven genieten. 

Nationale Vereniging de Zonnebloem heeft sinds 2005 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is de Zonnebloem een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Gesteund sinds
2005
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.000.000,-
Martijn_DuimenOmhoog.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE