Rafa Nadal Foundation en de Postcode Loterij: met sport kinderen laten groeien

De Rafa Nadal Foundation is opgericht in 2008 om sociaal achtergestelde kinderen en tieners te helpen mee te doen in de samenleving. De stichting draagt met het aanbieden van educatieve sportprogramma’s bij aan een betere levensstijl van jonge mensen en wil met behulp van sport hoop bieden aan deze jongeren.

De stichting is ervan overtuigd dat sporten de basis vormt voor persoonlijke en sociale participatie. Voor Rafa Nadal zijn onderwijs en sport de twee belangrijkste zaken in zijn leven. Met onderwijs en sport wil de stichting de waarden overbrengen die zij het belangrijkste vindt voor persoonlijke groei: inzet, respect en vertrouwen.

De Rafa Nadal Foundation wordt sinds 2010 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de organisatie 5 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

Rafa Nadal Foundation

Thema's
Ontwikkelings- samenwerking
Gesteund sinds
2010
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.000.000,-
Martijn_DuimenOmhoog.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE