Stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag 

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Ouders kunnen bij Stichting Jarige Job een verjaardagsbox aanvragen met slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Zo wordt deze belangrijke dag thuis en op school wél feestelijk gevierd. Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de Jarige Job verjaardagsbox!  

Stichting Jarige Job wil verder professionaliseren en meer kinderen een fijne verjaardag geven. De organisatie kan hiervoor rekenen op een vaste jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. 

Stichting Jarige Job heeft sinds 2018 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is Stichting Jarige Job een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Stichting Jarige Job

Gesteund sinds
2018
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.108.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Stichting Jarige Job en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee