Wakker Dier en de Postcode Loterij: zetten zich in voor de dieren in de veehouderij

Van dieren die voor bodemprijzen als vlees de toonbank over gaan, weten we één ding zeker. Ze hebben vrijwel allemaal een afschuwelijk leven gehad. Toch blijven aanbieders goedkoop vlees gebruiken als klantenlokker voor een hogere omzet. En consumenten, op hun beurt, blijven deze ‘kiloknallers’ kopen.  Daarom strijdt Wakker Dier voor drastische hervorming van de voedingsindustrie. Wij zien minder én beter vlees als de oplossing voor het massale dierenleed. Wakker Dier wijst de schuldigen in de keten aan en roept hen ter verantwoording. Onze onophoudelijke inzet en alertheid maakt Wakker Dier gehoord en gevreesd binnen de voedingsindustrie. Samen met een sterke achterban maken we ons hard voor de dieren in de vee-industrie. Als jij ook vindt dat een dier geen stuntartikel is, sluit je dan bij ons aan.

Wakker Dier ontving in 2014 van de Postcode Loterij een eenmalige bijdrage van 500.000 euro. Vanaf 2016 behoort Wakker Dier tot de goede doelen die jaarlijks een bijdrage krijgen van de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking heeft Wakker Dier van de loterij 4,4 miljoen euro mogen ontvangen voor haar activiteiten.

Wakker Dier

Thema's
Natuurbescherming
Gesteund sinds
2014
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.875.000,-