Wilde Ganzen en de Postcode Loterij: meer mensen uit de armoede dankzij kleinschalige projecten van bevlogen Nederlanders

Wilde Ganzen steunt overal ter wereld aanpakkers die armoede van onderop doorbreken door met kleine, slimme projecten cruciale vooruitgang te creëren in hun eigen buurten en dorpen. De organisatie brengt aanpakkers met elkaar in contact en vermenigvuldigt de impact van hun werk met kennis, een sterk netwerk en een financiële bijdrage. Zo geeft zij particuliere projecten professionele daadkracht.

Elk jaar bereikt Wilde Ganzen ruim 1 miljoen mensen dankzij de steun aan concrete projecten die bevlogen Nederlanders samen met mensen ter plaatse opzetten. Zodat zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan een betere toekomst voor zichzelf én hun gemeenschap.

Wilde Ganzen wordt sinds 2010 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 8,3 miljoen euro van de loterij.

Wilde Ganzen

Thema's
Ontwikkelings- samenwerking
Gesteund sinds
2010
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 6.700.000,-