Nog meer prijzen 

Nog meer prijzen in december

NPL Pukka Thee Large (285 x 300 pixels)_beter.png

Postcode Loterij Pukka theeprijs

Geniet van een heerlijk kopje Pukka thee voor elk moment van de dag. Een selectie van zes biologische kruidenblends in een mooie bamboe theedoos. Lekker om de dag fris mee te beginnen of relaxed mee af te sluiten!

POP UP DETAIL.png

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

2023BordspelNK_large_285x300.png

Bordspel naar keuze

U mag per winnend lot een bordspel naar keuze uitkiezen. Kies in onze prijzenshop uw favoriete spel, puzzel of bordspel en geniet van een gezellig avondje vol spelplezier!
Wehkamp_285x300.png

Wehkamp cadeaukaart 
€ 20,-

Met deze Wehkamp cadeaukaart maakt u een keuze uit het ruime assortiment van Wehkamp. Er is onwijs veel te vinden in de webshop Wehkamp, van kleding tot spelgoed en van verzorgingsproducten tot tuinmeubelen. 

Prijs_Carousel 285x300 Najaarspakket.png.png

Return to Sender plaid

Deze plaid heeft het allemaal! Onder deze knusse plaid kunt u heerlijk wegkruipen, ideaal voor een winterse avond op de bank.

Seepje handzeep en -lotion

Seepje handzeep en -lotion

Een handzeep- en lotion, die bestaan uit plantaardige ingrediënten. Vol vitamines en mineralen voor een soepele, zachte huid! Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!