Nog meer prijzen 

Nog meer prijzen in de trekking van januari

NPL Pukka Thee Large (285 x 300 pixels)_beter.png

Postcode Pukka theeprijs

Geniet van een heerlijk kopje Pukka thee voor elk moment van de dag. Een selectie van zes biologische kruidenblends in een mooie bamboe theedoos. Lekker om de dag fris mee te beginnen of relaxed mee af te sluiten!

Seepje handzeep en -lotion

Seepje handzeep en -lotion

Een handzeep- en lotion, die bestaan uit plantaardige ingrediënten. Vol vitamines en mineralen voor een soepele, zachte huid! Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

shoptegoed.png

Rituals shoptegoed

Met de cadeaubon kunt u kiezen uit het ruime assortiment van Rituals. Verrijk uw alledaagse leven met unieke geuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

POP UP DETAIL.png

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

NPL Tony Choco (Large 285 x 300 pixels).png

Tony Chocolonely

Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s Chocolonely zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan.

Healthy Sea Socks naar keuze

Healthy Seas Socks naar keuze

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.