AAP en de Postcode Loterij: geven verwaarloosde dieren een nieuw bestaan

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan. De stichting geeft voorlichting en pleit voor betere wetgeving in heel Europa. De dieren die dringend hulp nodig hebben, worden opgevangen in de opvanglocaties in Almere en Villena (Spanje).

AAP wordt sinds 2001 door de Postcode Loterij gesteund en heeft al € 12,4 miljoen mogen ontvangen. Hierdoor heeft AAP al vele dieren een veilig thuis kunnen bieden!

AAP

Thema's
Natuurbescherming
Gesteund sinds
2001
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.835.000

Wat zijn de belangrijkste speerpunten van AAP?

AAP pleit voor betere wet- en regelgeving in heel Europa. De stichting geeft voorlichting en adviseert beleidsmakers. Alleen door problemen bij de wortels aan te pakken, kan dierenleed écht worden tegengegaan. ‘Dweilen met de kraan dicht’, noemen ze dat bij AAP.

D_04_StichtingAAP_Hoe.jpg
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun AAP en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 100 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee