Commonland en de Postcode Loterij samen sterk voor gezonde ecosystemen

De aarde is voor haar voortbestaan afhankelijk van gezonde ecosystemen. Die staan onder meer door klimaatverandering onder grote druk. Landschapsherstel van gedegradeerde gronden is een cruciale stap in het tegengaan van klimaatverandering. De Nederlandse organisatie Commonland zet zich hiervoor in. De organisatie zet in op een duurzame aanpak met aandacht voor natuur en mens, waardoor zowel de ecologie als de gemeenschap worden versterkt. Dit doet ze door in samenwerking met alle betrokken partijen projecten te ontwikkelen en te implementeren op basis van duurzame business modellen.

Commonland heeft haar eerste jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij in 2016 ontvangen. Met de jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij kan Commonland haar lopende projecten verder uitwerken en nog meer projecten starten. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 3,3 miljoen euro van de loterij.

Commonland

Thema's
Natuurbescherming en Klimaat
Gesteund sinds
2017
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3,3 miljoen

Steun Commonland en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 107 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van Commonland

Met de reguliere, jaarlijkse bijdrage kan Commonlandl bijzondere projecten realiseren. Lees hieronder meer over een aantal van deze projecten.

Extra project 2018 - € 1.394.000 - Landschapsherstel in Baviaanskloof

Benieuwd naar het werk van Commonland?

Naar de website