Diabetes Fonds

Een lang en gezond leven… dat wil iedereen! Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes. Het Diabetes Fonds pakt diabetes aan via onderzoek naar betere behandelingen en genezing.

Diabetes overvalt jong en oud, en steelt de gezondheid. Want de ziekte leidt vaak tot andere problemen zoals blindheid, hart- en vaatziekten en nierschade. Daarom werkt het Diabetes Fonds aan de genezing van diabetes type 1, de oplossing voor diabetes type 2 en de verbetering van de kwaliteit van leven.

Onderzoek naar diabetes

Het Diabetes Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en praktische oplossingen. Met als droom: iedereen vrij van diabetes, de gevolgen en de zorgen ervan.

Mede dankzij de Nationale Postcode Loterij kan het Diabetes Fonds belangrijk onderzoek financieren dat bijdraagt aan meer vrijheid voor iedereen met diabetes, en genezing dichterbij brengt.

Diabetes Fonds

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2.740.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Diabetes Fonds en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee