Giovanni van Bronckhorst Foundation

De Giovanni van Bronckhorst Foundation zet zich met het project S.V. Gio o.a. in voor kinderen met een leerachterstand uit groep 7 en 8. Deze kinderen krijgen begeleiding om een goede start te maken op de middelbare school.

S.V. GIO

Als profvoetballer merkte Giovanni al snel dat je alleen al met het zetten van een handtekening een glimlach kan toveren op het gezicht van een kind. Met S.V. GIO wil hij een blijvende glimlach op kindergezichten creëren.

Giovanni van Bronckhorst vertelt: "Al zijn we natuurlijk geen toverschool. Kinderen die school moeilijk vinden komen bij S.V. GIO 20 weken, 1 keer in de week na school sporten en leren. Bij S.V. GIO krijgen ze een voorzet voor de middelbare school."

"We zijn een echte sportclub, met trainers, spelerscontracten, een supportersvereniging en een Business Club. Zelf heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen gehad, ook toen ik klein was. Veel kinderen hebben dat niet. Bij S.V. GIO laten we ze hun eigen mogelijkheden ontdekken en dat doen we net zoals profclubs dat doen met jonge talenten."

Sportenderwijs vooruit!

Kinderen komen naar S.V. GIO om aan hun toekomst te werken, om te sporten en om lol te maken. Net als in de topsport worden en duidelijke doelen gesteld. Het bijzondere bij S.V. GIO is dat kinderen samen met hun coach hun eigen doelen stellen. Doordat het uit henzelf komt gaan ze vooruit. Ook met rekenen en taal.

Giovanni van Bronckhorst Foundation

Gesteund sinds
2012
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 600.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Giovanni van Bronckhorst Foundation en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee