Hartstichting

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een gezond hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunt de Hartstichting alle harten van Nederland. Door te investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg, maar ook door Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De Hartstichting draagt bij aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, en hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen.

Dat doet de Hartstichting samen met patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en zakelijke partners. Door samen te werken staat de organisatie sterker en kan er meer worden bereikt.

Deelnemers bedankt!

De bijdrage van de Nationale Postcode Loterij helpt de Hartstichting haar doelstellingen te bereiken. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte.

De Hartstichting heeft sinds 2004 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is de Hartstichting een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Hartstichting

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.025.128
Martijn_DuimenOmhoog.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE