Hartstichting

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een gezond hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunt de Hartstichting alle harten van Nederland. Door te investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg, maar ook door Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De Hartstichting draagt bij aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, en hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen.

Dat doet de Hartstichting samen met patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en zakelijke partners. Door samen te werken staat de organisatie sterker en kan er meer worden bereikt.

Deelnemers bedankt
De bijdrage van de Nationale Postcode Loterij helpt de Hartstichting haar doelstellingen te bereiken. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte.

 

Hartstichting

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2.740.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun de Hartstichting en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee