JINC en de Postcode Loterij: samen jongeren op weg helpen naar een baan

Kinderen schoppen het ook in Nederland minder ver als hun ouders een lager inkomen hebben of wanneer ze in wijken met sociaaleconomische achterstand wonen. Ze kiezen vaker een verkeerde vervolgopleiding en komen zo met een achterstand op de arbeidsmarkt. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. JINC geeft sociale vaardigheids- en sollicitatietrainingen en organiseert bliksemstages en ontmoetingen met professionals voor kinderen die opgroeien in een omgeving met een sociaaleconomische achterstand. Zo worden zij geholpen met het vinden van een goede en passende baan en ontstaat een positiever beeld van deze groep jongeren. De bijdrage van de loterij zal JINC gebruiken om haar programma te versterken en dat bovendien door het hele land aan te kunnen bieden.

JINC

Thema's
Sociale Cohesie
Gesteund sinds
2018
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.350.000,-

Bijzondere projecten van JINC

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft JINC ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over dit project.

Extra project 2019 - € 850.000 - Game Changer

04.x_detailpagina_winston.jpg

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we meer dan 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE

JINC-1.jpg

Benieuwd naar het werk van JINC?

Naar de website