JINC en de Postcode Loterij: samen jongeren op weg helpen naar een baan

Kinderen schoppen het ook in Nederland minder ver als hun ouders een lager inkomen hebben of wanneer ze in wijken met sociaaleconomische achterstand wonen. Ze kiezen vaker een verkeerde vervolgopleiding en komen zo met een achterstand op de arbeidsmarkt. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. JINC geeft sociale vaardigheids- en sollicitatietrainingen en organiseert bliksemstages en ontmoetingen met professionals voor kinderen die opgroeien in een omgeving met een sociaaleconomische achterstand. Zo worden zij geholpen met het vinden van een goede en passende baan en ontstaat een positiever beeld van deze groep jongeren. De bijdrage van de loterij zal JINC gebruiken om haar programma te versterken en dat bovendien door het hele land aan te kunnen bieden.

In 2015 ontving JINC een eenmalige bijdrage van de Postcode Loterij en behoort sinds 2018 tot de goede doelen die een jaarlijkse bijdrage ontvangen. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 2,9 miljoen euro van de loterij.

JINC

Thema's
Sociale Cohesie
Gesteund sinds
2018
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2.850.000,-

Bijzondere projecten van JINC

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft JINC ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over dit project.

Extra project 2019 - € 850.000 - Game Changer

04.x_detailpagina_winston.jpg

Steun JINC en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 100 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

 

Speel mee

JINC-1.jpg

Benieuwd naar het werk van JINC?

Naar de website