LINDA.foundation en de Postcode Loterij: zetten zich in voor arme gezinnen in Nederland

Steuntje in de rug

De LINDA.foundation wil arme gezinnen met kinderen in Nederland een steuntje in de rug geven. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks middels een set cadeaubonnen wat onbezorgde momentjes bezorgen. Met de cadeaubonnen kunnen ze net als ieder ander gezin in een winkel kiezen wat ze willen hebben.

De LINDA.foundation heeft haar eerste jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij in 2016 ontvangen. Sinds de start van de samenwerking heeft de LINDA.foundation van de loterij 2,9 miljoen euro mogen ontvangen voor haar activiteiten.

LINDA.foundation

Thema's
Sociale Cohesie in Nederland
Gesteund sinds
2016
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2.926.000,-

Een aantal feiten over de organisatie:

De LINDA.foundation

Stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden.

Linda de Mol

Is samen met de uitgeverij van LINDA, Mood for Magazines, de initiatiefneemster van de LINDA.foundation. Samen zorgen zij dat de overheadkosten laag blijven en worden betaald. Zo weten donateurs dat 100% van hun gift volledig ten goede komt aan de arme gezinnen.

'Armoede is niet eerlijk'

Onder dit motto worden mensen opgeroepen geld te doneren. Zo kan het aantal gezinnen dat de cadeaukaarten krijgt elk jaar kan worden uitgebreid. Sinds de oprichting in 2013 hielp de LINDA.foundation al 12.000 gezinnen. Met de steun van de Postcode Loterij en vele donateurs wil zij de komende jaren nog meer gezinnen een zorgeloze decembermaand bieden.

Linda.png

Bijzondere projecten van LINDA.foundation

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft LINDA.foundation ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over de projecten die hierdoor mogelijk zijn gemaakt:

Extra project 2017 - € 426.000 - Digitale Vleugels

quinty.png

Steun de LINDA.foundation en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 100 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

linda-benieuwd.jpg

Benieuwd naar het werk van LINDA.foundation?

Naar de website