Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen.

Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Elke wens is uniek

De Nationale Postcode Loterij staat achter het streven van Make-A-Wish Nederland en de vrijwilligers die de liefste wens van levensbedreigend zieke kinderen uit laten komen. Elke wens is namelijk uniek. Mede dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij beleven heel veel kinderen een onvergetelijke tijd!

Make-A-Wish Nederland

Gesteund sinds
2000
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.666.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Make-A-Wish Nederland en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee