Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Pink Ribbon haalt geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Want een goed leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte, dat is waar Pink Ribbon zich voor inzet. Dat doen ze door het financieren van onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. 

Het geld dat Pink Ribbon ophaalt wordt door KWF Kankerbestrijding - waar Pink Ribbon onderdeel van is - besteed aan onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker.

Pink Ribbon heeft sinds 2009 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is Pink Ribbon een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Pink Ribbon

Gesteund sinds
2009
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.000.000
692bdf4e-ec31-439f-9681-0c0ad356b995_image4551472580611219684.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE