Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen.  Pink Ribbon haalt geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Want een goed leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte, dat is waar Pink Ribbon zich voor inzet. Dat doen ze door het financieren van onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. 

Het geld dat Pink Ribbon ophaalt wordt door KWF KWF Kankerbestrijding - waar Pink Ribbon onderdeel van is - besteed aan onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker.  

 

Pink Ribbon

Gesteund sinds
2009
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.000.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun de Pink Ribbon en andere Goede Doelen

We steunen ruim 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee