Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds

In het Arts Center worden concerten, festiviteiten, exposities, seminars en lezingen georganiseerd. Jonge, talentvolle kunstenaars krijgen hier de mogelijkheid te exposeren en muziek, toneel of dansvoorstellingen te geven. 

De stichting werkt samen met een aantal hogescholen voor de kunsten. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk. De voorstellingen bieden kinderen, volwassenen en ouderen die om heel verschillende redenen in een sociaal isolement verkeren vrolijkheid, troost en moed. 

Sommige voorstellingen zijn interactief en geven aanleiding tot gesprekken en bijzondere ontmoetingen. 

Mede dankzij deelnemer van de Nationale Postcode Loterij kan het fonds bestaande en nieuwe educatieve voorstellingen en programma's - gericht op sociaal kwetsbare groepen - (verder) ontwikkelen. 

Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds heeft sinds 2015 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds

Gesteund sinds
2015
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 865.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE