Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds

In het Arts Center worden concerten, festiviteiten, exposities, seminars en lezingen georganiseerd. Jonge, talentvolle kunstenaars krijgen hier de mogelijkheid te exposeren en muziek, toneel of dansvoorstellingen te geven. 

De stichting werkt samen met een aantal hogescholen voor de kunsten. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk. De voorstellingen bieden kinderen, volwassenen en ouderen die om heel verschillende redenen in een sociaal isolement verkeren vrolijkheid, troost en moed. 

Sommige voorstellingen zijn interactief en geven aanleiding tot gesprekken en bijzondere ontmoetingen. 

Mede dankzij deelnemer van de Nationale Postcode Loterij kan het fonds bestaande en nieuwe educatieve voorstellingen en programma's - gericht op sociaal kwetsbare groepen - (verder) ontwikkelen. 

 

Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds

Gesteund sinds
2015
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 865.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee