Vier het Leven

Vier het Leven biedt betekenisvolle ontmoetingen aan ouderen die ook op hoge leeftijd het leven willen vieren.

Hoe fijn is het om iets leuks in het vooruitzicht te hebben, samen uit te kunnen en op mooie belevenissen terug te kunnen kijken? Met ruim 1600 enthousiast betrokken vrijwilligers begeleidt Vier het Leven al 17 jaar ouderen - in de leeftijd vanaf 65 jaar – naar film-, concert-, museum- en theatervoorstellingen en draagt zo bij aan plezierig en waardig oud worden.

Voor veel ouderen is erop uit gaan niet vanzelfsprekend. Zij kunnen, durven of willen liever niet alleen op stap of hebben ondersteuning nodig en passend vervoer. Vier het Leven neemt elke drempel weg die ouderen ervan weerhoudt de deur uit te gaan. Zo draagt de organisatie bij aan inclusie, positieve gezondheid en vermindert hiermee gevoelens van eenzaamheid.

Gezellig uitje met Vier het Leven 

Mede dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij worden senioren persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht. Persoonlijke begeleiding, vervoer en consumpties zijn allemaal inbegrepen.  

Nu al kunnen in meer dan 280 gemeenten ouderen deelnemen, zijn zij in een andere omgeving en doen nieuwe waardevolle contacten op. Stichting Vier het Leven wil in de nabije toekomst nog meer  ouderen kunnen laten genieten van culturele activiteiten.

 

Vier het Leven

Gesteund sinds
2017
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 1.810.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE