World Food Programme en de Postcode Loterij: samen levens redden

Het United Nations World Food Pogramme (WFP) is de leidende humanitaire organisatie die wereldwijd  tegen de honger strijdt en zo de levens van miljoenen mensen redt. In noodsituaties is WFP meestal als eerste ter plaatse om voedselhulp te bieden aan slachtoffers van oorlog en natuurrampen. Ook werkt WFP nauw samen met kwetsbare gemeenschappen aan een betere toekomst. WFP gelooft dat voedselhulp bieden en investeren in toekomstige generaties de sleutel is tot het doorbreken van de cyclus van honger en armoede.

World Food Programme

Thema's
Noodhulp
Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 6.750.000,-
WorldFoodProgramme_Hoe.jpg

Bijzondere projecten van World Food Programme

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft het World Food Programme ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over deze projecten. 

Extra project 2014 - € 2.520.000 - Cooking up change in Darfur

04.x_detailpagina_winston.jpg

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we meer dan 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE