HandicapNL

HandicapNL steunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking en wil dat iedereen binnen deze doelgroep kan bereiken wat in zijn of haar vermogen ligt.

Veel mensen met een handicap staan buiten de maatschappij. Zij voelen zich eenzaam en worden niet gezien. Noodzakelijke zorg en ondersteuning schieten tekort en de druk op familie en vrienden neemt toe. Slechte toegankelijkheid sluit mensen met een handicap uit.

Voor al deze mensen is uw deelname aan de Postcode Loterij essentieel. HandicapNL steunt hiermee projecten die de kwaliteit van het leven van mensen met een handicap bevordert. Zo worden zij sterker en krijgen zij ruimte voor meer zelfstandigheid.

HandicapNL heeft sinds 2004 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is HandicapNL een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

HandicapNL

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.740.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun HandicapNL en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee