Natuur & Milieu en de Postcode Loterij: op weg naar een duurzame wereld voor mens en milieu

Natuur & Milieu zet zich in voor een mooie, duurzame en gezonde wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Samen met mensen, bedrijven en overheden maakt de organisatie onze wereld beter met een stap vooruit.

Natuur & Milieu ziet een wereld waarin mensen gebruik maken van onuitputtelijke energiebronnen als zon en wind. Kiezen voor slim en schoon vervoer. En genieten van duurzaam, gezond en lekker eten. Zij helpt door duurzaam beleid en duurzame keuzes gemakkelijk, leuk en voordelig te maken.

Natuur & Milieu wordt sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 55 miljoen euro voor haar activiteiten.

Natuur & Milieu

Thema's
Klimaat
Gesteund sinds
1996
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 55 miljoen

Hoe werkt Natuur & Milieu aan een mooie en duurzame wereld?

Makkelijk maken

Natuur & Milieu maakt duurzame keuzes leuk en makkelijk voor consumenten.

Duurzaam beleid stimuleren

Natuur & Milieu stimuleert duurzaam beleid bij overheid en bedrijven.

Stelling nemen

Natuur & Milieu neemt stelling als dit nodig is.

Positieve en inspirerende oplossingen
Natuur & Milieu houdt van positieve en inspirerende oplossingen en baseert zich altijd op feiten en werkt ondernemend samen met allerlei partners.

Steun Natuur & Milieu en andere Goede Doelen

We steunen 107 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van Natuur & Milieu

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft Natuur & Milieu ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over deze projecten.

Extra project 2017 - € 1.446.000 - Nederland Zoemt

Extra project 2012 - € 2.530.000 - Nederland proeft, van vlees naar vleesvervanger

Extra project 2012 - € 4.450.000 - Duurzame energiesnelweg A15

Benieuwd naar het werk van Natuur & Milieu?

Naar de website