Postcode Loterij Spellen

U kunt nu zelf online Postcode Loterij Spellen spelen, zoals Deal Or No Deal, Kofferjacht en Eén tegen 50. 

Wat kunt u winnen?

De bedragen in alle Postcode Loterij Spellen zijn fictief, maar... de bedragen die u kunt winnen in de wekelijkse trekking niet! Door een spel te spelen maakt u automatisch kans op geldprijzen tot wel € 10.000,-! 

Hoe speelt u mee?

Als deelnemer van de Postcode Loterij krijgt u per lot élke dag een GRATIS credit om bij Postcode Loterij Spellen een spelletje te spelen. Heeft u al een Mijn Postcode Loterij account? Dan kunt u met deze gegevens inloggen op postcodeloterij.nl/spellen en de spellen spelen. Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij of heeft u uw credit al opgespeeld? Niets aan de hand. Voor € 1,- per spel speelt u al mee voor mooie geldprijzen uit de wekelijkse trekking.

NAAR DE SPELLEN

Prijzenladder_ALG_Spellen_STAAND_P5389.png

Weekuitslagen Postcode Loterij Spellen

NAAR DE UITSLAGEN

hoe-werkt-het-mtt-2-x.jpg

Move that Truck

Help jij Gaston naar de winnende wijk?

Move that truck is een ware hersenkraker. Schuif de containers aan de kant zodat Gaston met zijn Kanjertuck de prijzen in de straat kan bezorgen. Ieder level heeft zijn eigen uitdaging, maar het einddoel blijft hetzelfde. Weet jij Gaston te helpen?

NAAR MOVE THAT TRUCK

hoe-werkt-het-mj-2-x.jpg

Kofferjacht

Hoeveel zit er in úw gouden koffer?

U kunt nu Postcode Loterij Kofferjacht spelen. U kiest een gouden koffer en de strijd met de bank is begonnen. Eén voor één speelt u de andere koffers weg. Na elke ronde brengt de bank een bod uit op uw koffer. Ja, en dan is het aan u... accepteert u het bod of niet?

NAAR KOFFERJACHT

hoe-werkt-het-dond-2-x.jpg

Deal Or No Deal

Maakt u de beste deal?

Deal Or No Deal is superspannend én supersimpel. U kiest een box en gaat de strijd aan met de bank. Eén voor één speelt u de boxen weg. Na elke ronde brengt de bank een bod uit en dan is de keus is aan u... Deal Or No Deal?

NAAR DEAL OR NO DEAL

hoe-werkt-het-1vs50-2-x.jpg

Eén tegen 50

Speel jij alle 50 tegenspelers weg?

Hoeveel weet jíj eigenlijk? Test je kennis met Postcode Loterij Eén tegen 50. Alle 50 tegenspelers weggespeeld? Dan ben jij de winnaar en maak je kans op fantastische geldprijzen!

NAAR EEN TEGEN 50

 

 

hoe werkt het 7.png

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee