Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt, Nederlandse topvoetballer, steunt en organiseert met zijn Dirk Kuyt Foundation sportevenementen en projecten voor mensen met een beperking.

Vanuit een persoonlijke drive en interesse heeft Dirk Kuyt een bewuste keuze gemaakt om de gehandicapten-sport in Nederland te ondersteunen. Voor velen is sporten een vanzelfsprekend iets, maar voor mensen met een beperking is dit niet het geval. Juist voor deze groep wil hij sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten kan zijn. Niet alleen als fysieke inspanning, maar ook voor de verbreding van hun sociale omgeving is het van belang.

Mede dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan de Dirk Kuyt Foundation jaarlijks ruim 150 sportevenementen en projecten ondersteunen voor mensen met een beperking.

Dirk Kuyt Foundation

Gesteund sinds
2012
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 635.000
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun Dirk Kuyt Foundation en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee