Edwin van der Sar Foundation

Jaarlijks worden 130.000 mensen in Nederland plotseling geconfronteerd met hersenletsel, waarna ze vaak nog levenslang kampen met de gevolgen. Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging.

De foundation - opgericht door Edwin van der Sar - realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. De organisatie onderscheidt zich door een pragmatische aanpak en biedt concrete handvatten en mogelijkheden om verder te werken aan herstel.

Zo realiseert de Edwin van der Sar Foundation op honderden locaties in Nederland beweegaanbod specifiek voor mensen met hersenletsel. Naast verbetering van hersen- en lichaamsfuncties zorgt het sporten bovendien voor meer zelfvertrouwen en sociaal contact. Voor een beter toekomstperspectief en kansen op de arbeidsmarkt biedt de Foundation tevens een coaching traject op maat voor jongeren met hersenletsel

Het leven weer oppakken

Mede dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij realiseert de Edwin van der Sar Foundation diverse mogelijkheden na de zorg-fase, waarmee mensen met hersenletsel nog veel winst kunnen behalen en hun leven weer op kunnen pakken!

De Edwin van der Sar Foundation heeft sinds 2012 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen. Sinds augustus 2021 is de Edwin van der Sar Foundation een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Edwin van der Sar Foundation

Gesteund sinds
2012
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 600.000
Humberto_Duimen.png

Speel mee en steun Goede Doelen

Mede dankzij onze deelnemers steunen we 148 goede doelen die werken aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. Dit werk zetten we graag voort en hiervoor hebben we uw hulp nodig. Speel daarom mee met de Postcode Loterij en maak kans op prachtige prijzen!

SPEEL MEE