Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken zij aan oplossingen. Dat doen ze samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers.

Ons spijsverteringsysteem is van levensbelang, net als ons hart, onze hersenen en onze longen. Door goed voor je darmen te zorgen kan je allerlei ziektes voorkomen. Oók ziektes waar je niet meteen aan denkt, zoals Alzheimer en Parkinson. Dat maakt de spijsvertering tot de bron van ziekte én gezondheid.

De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van zijn of haar gezondheid. En door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen.

De organisatie gelooft dat grip op de spijsvertering zorgt voor gezondheid en kwaliteit van leven.

Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan de Maag Lever Darm Stichting belangrijk onderzoek naar spijsverteringsziekten mogelijk maken.

Maag Lever Darm Stichting

Gesteund sinds
2004
Totaal ontvangen afgelopen 5 jaar
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3.245.144
Martijn_DuimenOmhoog.png

Steun de Maag Lever Darm Stichting en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 150 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee